| | | | |

Café Totaal is tevens uw vertrouwde partner in interieurbouw. Wij hebben door onze jarenlange ervaring altijd een passende oplossing voor uw (horeca)bedrijf, of het nu gaat om een kleine verandering of een totale verbouwing van A tot Z.

Wij zijn gespecialiseerd in oude en nostalgische interieurs; in een handomdraai verbouwen we uw café tot een nostalgische geheel met authentiek oude of oud ogende nieuwe materialen, afhankelijk van uw voorkeur. We hebben vele connecties in Nederland, België en Frankrijk voor de aankoop van unieke antieke bouwmaterialen, oude café interieurs, lambriseringen etc.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor trendy interieurs. Wij denken met u mee naar uw doelgroep. En voor u houden we de prijzen voor interieurbouw uitermate scherp!

Geďnteresseerd? We beginnen met een bezoek aan uw (horeca)bedrijf waarin u uw ideeën uiteenzet. Vervolgens gaan onze specialisten voor u aan de slag met denken, tekenen, berekenen en uitvoeren van uw verbouwing. Wanneer u kiest voor een antiek interieur, gaan zij op pad om objecten in te kopen die een unieke sfeer in uw bedrijf oproepen. Er worden foto's genomen van unieke objecten, die tezamen met een bouwplan ter uwer goedkeuring wordt overlegd. Tenslotte voeren onze professionele interieurbouwers de verbouwing uit, met gegarandeerd minimale sluitingstijd voor uw bedrijf.

Daarnaast levert Café Totaal alles op het gebied van horecameubilair tegen zeer scherpe prijzen. Een greep uit ons assortiment: Thonet stoelen en krukken, tafels (zit-, sta- en bar-), gestoffeerde restaurantstoelen, terrasmeubilair. Te veel om op te noemen. Wanneer u toe bent aan nieuw meubilair komen we graag naar u toe om u een aantal modellen te tonen!

© Copyright Café Totaal 2005