| | | | |

Een horecabedrijf beginnen of aankopen? Wij adviseren u hoe dit aan te pakken opdat uw horecabedrijf een succes wordt! Met een cursus sociale hygiëne bent u er niet; wij leren u alle facetten van het vak.

Image is everything. Wij adviseren u omtrent de promotie van uw horecabedrijf. We helpen u uw nieuwe horecabedrijf met een onvergetelijke eerste indruk op de markt te zetten. U heeft maar eenmaal de kans om het direct goed te doen. Hoe zorgt u ervoor dat de klanten in uw zaak komen? Wat maakt uw onderneming horecabedrijf uniek? Wij helpen u dit uit te vinden. Een goede opening regelen voor u van A tot Z.

Vervolgens geven we u begeleiding in het behouden van uw klanten. U zult beseffen dat u altijd actief moet blijven om uw gasten een blijvend aangenaam bezoek te laten brengen aan uw horecabedrijf, alsmede op het gebied van promotie.

Uw horecabedrijf is toe aan frisse wind of een nieuwe draai? Wij komen bij u langs om te praten over de mogelijkheden om uw horecabedrijf nieuw leven in te blazen. Actie kost geld, maar dit wordt dubbel en dwars terugverdiend. Image is everything. We brainstormen met u over de problemen die u bent tegengekomen en hoe we dit samen kunnen aanpakken. Veelal spreken we niet over een eenmalige actie, maar over een plan van circa zes maanden. Dit alles onder de restrictie van uw budget. Ook sanering is een aspect wat bekeken kan worden. Grijp in voordat het te laat is!

Of bent u er reeds zeker van dat u uw horecabedrijf wilt verkopen? Ook hierin adviseren we u. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. Ook financieel. Onze sleutelwoorden zijn optimaal en net.

© Copyright Café Totaal 2005